Ontdek nu alle fashion SALE met 50% korting!

Onze winkels zijn weer open!

Betalen

Zijn alle prijzen op Livera.nl inclusief BTW?

Ja, alle prijzen van de producten die via onze webshop verkocht worden zijn inclusief BTW.

Via welke betaalmethoden kan ik bestellen?

iDEAL, Mastercard, PayPal en VISA.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan de betaalomgeving van jouw bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Betalen met iDEAL doe je eenvoudig en snel in een paar stappen:

  • Je kiest iDEAL als betaalmethode
  • Je selecteert de bank waar je je bankzaken online regelt
  • Je komt direct in het bekende bankierprogramma van jouw bank
  • De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld
  • Je keurt je betaling goed
  • Je kunt ervoor kiezen een betaalbevestiging te ontvangen per e-mail
  • Je keert terug naar de webshop, bestelling en betaling geslaagd!

Hoe werkt betalen via een Mastercard of VISA?

Wanneer je kiest voor betalen via Mastercard of VISA vul je je creditcardnummer en vervaldatum in. Vervolgens vul je de CVC/ CVV code in en de naam van de kaarthouder. De CVC/CVV code is een nummer dat uniek verbonden is aan je creditcardnummer. Deze driecijferige code vind je op de achterkant van je creditcard.

De creditcard maatschappij autoriseert de transactie in max. 30 seconden. Als de transactie is geautoriseerd wordt je bestelling uitgeleverd. Wanneer de transactie niet kan worden geautoriseerd door de creditcard maatschappij wordt je per e-mail geïnformeerd. Een creditcard is een universeel betaalmiddel, waarmee je achteraf betaalt. Dit is direct het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van je rekening wordt gehaald. De creditcard wordt pas na levering belast.

Hoe werkt betalen via PayPal?

Wanneer je kiest voor betalen via Paypal wordt binnen enkele minuten na bevestiging van je bestelling het aankoopbedrag in rekening gebracht. Je ontvangt een orderbevestiging met de link naar je PayPal-betaling. Als om welke reden dan ook het betalingsproces wordt onderbroken, biedt deze link je de mogelijkheid om je betaling opnieuw te verwerken door middel van PayPal.

Verkoopt Livera ook cadeaubonnen?

Ja, je kunt bij iedere Livera winkel cadeaubonnen kopen ter waarde van € 5, € 7,50, € 10,- en € 25,- Een perfect cadeautje om iemand mee te verrassen! De cadeaubonnen zijn in iedere winkel in te leveren, maar helaas (nog) niet in de webshop.

VVV bonnen

De VVV bonnen zijn in deelnemende Livera winkels in te leveren, maar helaas (nog) niet in de webshop. Een overizcht van alle deelnemende Livera winkels vind je hier en op de website van VVV.

Wordt er een factuur per post gestuurd?

Er wordt geen factuur per post gestuurd. De bevestigingsmail na het plaatsen van de order dient als factuur gebruikt te worden.

Is je vraag hiermee beantwoord? Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen:

  • E: service@livera.nl
  • T: 085-2250375