Betalen

Zijn alle prijzen op Livera.nl inclusief BTW?

Ja, alle prijzen van de producten die via onze webshop verkocht worden zijn inclusief BTW.

Via welke betaalmethoden kan ik bestellen?

iDEAL, bankoverschrijving, Mastercard en VISA.

Let op!

Betalen via een bankoverschrijving zorgt voor een vertraging in de levering. Je bestelling wordt verstuurd zodra wij het geld hebben ontvangen.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Betalen met iDEAL doe je eenvoudig en snel in een paar stappen:

  • Je kiest iDEAL als betaalmethode
  • Je selecteert de bank waar je je bankzaken online regelt
  • Je komt direct in het bekende bankierprogramma van jouw bank
  • De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld
  • Je keurt je betaling goed
  • Je kunt ervoor kiezen een betaalbevestiging te ontvangen per e-mail
  • Je keert terug naar de webshop, bestelling en betaling geslaagd!

Hoe werkt betalen via bankoverschrijving?

Wanneer je kiest voor betalen via bankoverschrijving, zullen wij je bestelling reserveren tot wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt van ons een mail met betaalgegevens.

Let er goed op dat je jouw unieke betaalkenmerk vermeld om er zeker van te zijn dat je betaling goed verwerkt kan worden! Rond je bankoverschrijving binnen 7 dagen af om je reservering niet verloren te laten gaan. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen zullen wij je bestelling versturen. Hiervan ontvang je een bevestiging.

Hoe werkt betalen via een Mastercard of VISA?

Wanneer je kiest voor betalen via Mastercard of VISA vul je je credit card nummer en vervaldatum in. Vervolgens vul je de CVC/ CVV code in en de naam van de kaarthouder. De CVC/CVV code is een nummer dat uniek verbonden is aan je creditcardnummer. Deze driecijferige code vindt je op de achterkant van je creditcard.

De creditcard maatschappij autoriseert de transactie in max. 30 seconden. Als de transactie is geautoriseerd wordt je bestelling uitgeleverd. Wanneer de transactie niet kan worden geautoriseerd door de creditcard maatschappij wordt je per e-mail geïnformeerd. Een creditcard is een universeel betaalmiddel, waarmee je achteraf betaalt. Dit is direct het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van je rekening wordt gehaald. De credit card wordt pas na levering belast

Wordt er een factuur per post gestuurd?

Er wordt geen factuur per post gestuurd. De bevestigingsmail na het plaatsen van de order dient als factuur gebruikt te worden.

Is je vraag hiermee beantwoord? Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.