landscape_placeholder

Draai je scherm om in portretmodus voor een betere ervaring

Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!*
stores

Kies een herbruikbaar mondkapje voor duurzaamheid

Chantelle lingerie

Wij zijn Livera, dé bodyfashionspeciaalzaak in Nederland. Onze franchise organisatie bestaat sinds 1969 en is sinds 2014 onderdeel van Chantelle Lingerie, een Frans familiebedrijf.

In de fabrieken van Chantelle produceren we momenteel herbruikbare mondkapjes. Deze voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ze zijn getest in een laboratorium en goedgekeurd door de Franse overheid. Wilt u meer informatie over onze mondkapjes? Neem dan contact met onze PR Manager.

Pers contact Judith Frowijn, via jfrowijn@livera.nl
via tel: 06 28 81 13 60.

Onze herbruikbare mondkapjes

De mondkapjes zijn gemaakt door de eigen fabrieken van onze moederorganisatie Chantelle en voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ze zijn getest en goedgekeurd door de laboratoria van de DGA (Direction Générale de l’Armement), ofwel de Franse krijgsmacht.

Onze mondkapjes zijn lichtgrijs en gemaakt van 100% katoen. Ze zijn zacht en daardoor voelt het dragen ervan zeer comfortabel. Met de elastiekjes zijn ze makkelijk te bevestigen.

Onze mondkapjes zijn niet voor medisch gebruik, maar wel van zeer hoge kwaliteit door de filtercapaciteit van meer dan 90% 3 μm ofwel 3 micrometer. Ze zijn erg geschikt voor het gebruik in het OV of door mensen met (niet-medische) contact beroepen. De mondkapjes zijn 4 uur achter elkaar te gebruiken. Ze zijn comfortabel om te dragen, van duurzaam materiaal én wasbaar op 60 graden waardoor ze meerdere malen zijn te gebruiken.

Hoe draag ik het mondkapje?

herbruikbare mondkapjes Chantelle

Gemaakt in onze fabrieken

Onze mondkapjes worden in onze fabrieken geproduceerd van Oeko-Tex 100 gecertificeerde materialen, onder strikte sanitaire omstandigheden. Via Frankrijk worden ze vervoerd naar ons distributiecentrum in Nederland. In alle fabrieken zijn strikte maatregelen genomen om te zorgen voor hygiënische omstandigheden:

 • Werken met minimale afstand van 1,5 meter tussen elkaar
 • Teamrotaties
 • Het verplicht dragen van een mondkapje
 • Temperatuurmeting op afstand
 • Regelmatige handreiniging met hydro-alcoholische gel of zeep en verplicht bij in- en uitgangen
 • Vergrendelen van de deuren in geopende positie
 • Regelmatige reiniging van machines met ontsmettingsmiddelen
 • Dagelijkse schoonmaak en desinfectie van kleedkamers en toiletten

Specificaties mondkapje

Niet voor medisch gebruik

De mondkapjes zijn geschikt voor het gebruik in het OV of door mensen met (niet-medische) contactberoepen.

Filtercapaciteit

Filtercapaciteit van meer dan 90% bij 3 μm ofwel 3 micrometer. Dat wil zeggen deeltjes ter grootte van 3 duizendste deel van een millimeter worden voor meer dan 90% tegengehouden door het mondkapje.

Draagcomfort

Luchtdoorlatendheid van 96%
Makkelijk te bevestigen met elastiekjes

Certificering

Gemaakt van duurzaam materiaal (OEKO-tex standaard 100 gecertificeerde materialen)

Draagtijd

Maximale aaneengesloten draagtijd per mondkapje is 4 uur per dag

Materiaal

Elastieken zijn gemaakt van 52% polyamide en 48% elastaan
Mondkapje is gemaakt van 3 lagen 100% katoen

Herbruikbaar

Wasbaar op 60 graden en geschikt voor hergebruik

Logo Chantelle

Chantelle logo bevindt zich aan de binnenzijde van het mondkapje

Hoe draag ik het mondkapje op een veilige manier?

 • Was het mondkapje goed voor een eerste gebruik.
 • Pak het mondkapje met de zij elastieken en plaats het op je gezicht. Zorg ervoor dat je neus en kin goed bedekt zijn.
 • Laat het mondkapje niet op je kin of hals zakken.
 • Raak het mondkapje niet aan nadat je het op je gezicht hebt geplaatst. Zet het mondkapje niet af om tussentijds wat te drinken of te eten.
 • De maximale aaneengesloten draagtijd per masker is 4 uur per dag.

! Let op: Was of desinfecteer je handen voor en na gebruik van het mondkapje.

herbruikbare mondkapjes Chantelle
Homme portant un herbruikbare mondkapjes Chantelle

Wassen

Het wordt aanbevolen om het mondkapje te wassen in een speciaal waszakje. Wassen kan in de wasmachine. Het contact tussen een vuil mondkapje en schone kleding moet worden vermeden.

Het wordt niet aanbevolen om andere producten dan het gebruikelijke wasmiddel te gebruiken. De volledige wascyclus (wassen, spoelen) moet minimaal 30 minuten zijn bij een wastemperatuur van 60 ° C. Stomen met een stoomstrijkijzer is mogelijk. Na uitvoerige testen waarbij het mondkapje 80 keer werd gewassen en gedroogd werd geen verschil met een nieuw mondkapje gemeten.

Drogen

Na het wassen dien je het mondkapje volledig te drogen in de wasdroger. De mondkapjes mogen niet aan de lucht drogen. Maak voor het gebruik de filters van de wasdroger schoon en was daarna je handen. De mondkapjes moeten volledig zijn gedroogd voordat je deze weer gebruikt. Wanneer het mondkapje gewassen en volledig droog is, dient deze bewaard te worden in een schoon, afsluitbaar plastic zakje tot gebruik.

Einde gebruik

Als je tussentijds het mondkapje afdoet, stop deze dan in een plastic zakje en haal deze er pas uit wanneer je het mondkapje gaat wassen. Als het mondkapje helemaal niet meer wordt gebruikt, stop deze dan in 2 plastic zakjes (in verband met het mogelijk scheuren) in de vuilnisbak.

Levering binnen 2 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf €65,-

Gratis retour

Verzending via Click & Collect (beperkt aantal winkels)