Sale | 50% korting!

*Geldig op geselecteerde artikelen

De Livera slipcursus

Slipcursus

Goed zittende lingerie is belangrijk. Vaak denken we dan gelijk aan de BH’s en vergeten we een net zo’n belangrijk onderdeel van de lingerie set:
de slipjes…

Een goede en comfortabele slip zorgt ervoor dat wij vrouwen prettig de dag doorkomen. Daarom geeft Livera een “slipcursus”. Hieronder lees je leuke en handige tips en weetjes over de verschillende soorten slipjes.

 

It's all about the panties!

Boxers
Een boxer geeft je meer bewegingsvrijheid. Tijdens het sporten of een dag verhuizen zit een boxer erg comfortabel. Daarbij is een boxer vrijwel onzichtbaar onder kleding, waardoor deze ook mooi zit onder een strakke spijkerbroek. Er zijn naast de stoere boxers ook vrouwelijke kanten boxers. Daarom kun je tijdens elk gebruiksmoment een ander soort boxer dragen.


Strings
Zoals veel vrouwen al weten is een string onzichtbaar onder kleding. Draag bijvoorbeeld onder een witte broek een effen rode string en je ziet deze niet zitten. Als je graag strakkere jurkjes draagt, is een naadloze string de oplossing. Hierdoor zie je geen naden en sluit de string goed aan. Denk hierbij aan de naadloze string van de Chantelle soft stretch collectie. Een bijkomend voordeel: strings nemen weinig ruimte in beslag in je koffer als je op reis gaat.


Slips
Bij een slip is het, meer dan bij andere broekjes, enorm belangrijk dat deze goed past. Als de slip net iets te klein is, wordt dit al snel zichtbaar onder je kleding. Bij een slip wordt veelal nog gedacht aan de ouderwetse onderbroek. Wij denken dat dit al lang niet meer het geval is. Slips komen in zo veel varianten dat er voor ieder wat wils is. Slips die onzichtbaar zijn onder kleding, zoals de naadloze soft stretch slips van Chantelle, zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er ook sexy kanten slipjes. Pluspunt: door het kant aan de achterkant van het slipje zie je ook geen naden door je spijkerbroek.
Hipsters
Hipsters zien wij al een aantal jaren terug in het modebeeld. Doordat de meeste hipsters een lage taille hebben, zijn deze makkelijk te dragen onder broeken en rokken met een lagere taille. Hipsters sluiten goed aan op de billen, waardoor deze onder kleding vrijwel onzichtbaar is en erg comfortabel zit. Een kanten hipster is verleidelijk en sexy, vooral als deze gecombineerd is met een vrouwelijke kanten BH.