2de BH 50% korting

De korting wordt verrekend in de winkelwagen

Sponsoring

Livera Hoofdklasse Hockey Dames Hart voor vrouwen

Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen van alle leeftijden en met alle maten en wensen zich op hun gemak voelen in de winkels. Wij vinden het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.

Livera & Hockey

Livera is naamgevend sponsor van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames, de hoogste damescompetitie in Nederland. Bijna 70% van de hockeyers in Nederland is vrouw en het is voor ons een mooie kans om met hen in contact te komen. Daarnaast dragen wij door ons partnerschap een steentje bij aan de professionalisering van de Hoofdklasse Dames.

Naast het naamgevend sponsorschap van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames zijn wij ook official supplier van de KNHB. De komende jaren zullen wij activiteiten ontplooien rondom de wedstrijden van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames en van het Nederlandse dames hockey elftal. Benieuwd? Houd onze site en social media kanalen daarvoor in de gaten. In Nederland zijn er 320 hockey verenigingen, bij elk van onze winkels zijn er in ieder geval een of meerdere te vinden. Ben je geïnteresseerd in Livera als sponsor voor jouw hockeyclub? Neem dan contact op met de lokale Livera winkel.

 Kijk hier voor meer informatie en het laatste nieuws.

Over Livera

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al bijna 50 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

Met de overname door Groupe Chantelle in 2014 heeft Livera een nieuwe koers ingezet. Het Franse familiebedrijf is eigenaar van de merken Chantelle, Passionata, Femilet en Chantal Thomass. Livera biedt moderne en comfortabele bodyfashion die ervoor zorgt dat jij je als vrouw zelfverzekerd en mooi voelt. Livera is er voor iedere vrouw, voor elk moment!