2de BH 50% korting

De korting wordt verrekend in de winkelwagen

Femilet Underwear

Goede voornemens?


Sporten staat bijna altijd in de top 3 van goede voornemens. Hoe zit het met jou goede voornemens? Ook van plan om het nieuwe jaar actief te beginnen? Maak dit goede voornemen nu leuker (en haalbaarder) door een mooie en comfortabele sport BH aan te schaffen!

Bekijk hier onze sport BH's

 

I don't sweat, I sparkle!

Waarom draag je een sport BH? 
Onderzoekers hebben ontdekt dat borsten tijdens het trainen drie richtingen op bewegen, te weten verticaal (van hoog naar laag), anteroposteriaal (van voren naar achteren) en mediolateraal (van zij naar zij). Als je geen sport BH draagt dan stuiteren je borsten de hele workout heen en weer. Dit kan er voor zorgen dat je tijdens of na de training last hebt van borstpijn. Een goede sport BH beperkt de drie bewegingsrichtingen en vermindert daarmee de kans op borstpijn. Sport BH’s verminderen deze klachten tot 85 procent.

Ook zorgt een sport BH voor meer comfort tijdens het sporten. De sport BH zorgt voor compressie (duwt je borsten tegen je lichaam aan) en zorgt er op deze manier voor dat je borsten niet stuiteren. De brede banden van een sport BH zorgen voor een goede verdeling van het borstgewicht, daarnaast zorgen de brede banden ervoor dat de banden niet inslijten in je lichaam. Bovendien is een sport BH van andere stof gemaakt dan een normale BH, waardoor een goede sport BH je vocht zal afdrijven.