Cyber Monday! 25% korting + gratis verzending op vele fashionable items*

Alleen geldig op geselecteerde items en niet i.c.m. andere acties.

Click & Collect

Gratis verzending naar de winkel en ophalen wanneer het jou uitkomt

Let op: Niet al onze winkels doen momenteel mee aan Click & Collect als het gevolg van de tijdelijke sluiting. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Shop online en laat je bestelling gratis bezorgen in een van onze winkels. Je wordt door de winkel gebeld als je bestelling is bezorgd. Wanneer je je bestelling komt afhalen en het product nog even wilt passen, dan geven we je graag persoonlijk advies.

Laat in de winkel de e-mail verzendbevestiging zien (geprint of op je smartphone) en neem je pakket direct mee! Je hebt tijdens je online bestelling al betaald, dus geld meenemen is niet nodig. Shop nu eenvoudig en veilig met Click & Collect!

Hoe werkt Click & Collect?

Shop online en laat je bestelling GRATIS bezorgen in de winkel.

Kies bij het afronden van je bestelling voor ‘Ophalen in de Livera winkel’ om jouw bestelling te laten bezorgen in een Livera winkel naar keuze. Wij streven ernaar je bestelling die op werkdagen voor 22.00 is geplaatst, de volgende dag in de winkel af te leveren. Je wordt gebeld door de Livera medewerkster zodra je pakket is bezorgd.

Ga naar je Livera winkel, toon je verzendbevestiging en neem je pakketje in ontvangst. Laat daar de verzendbevestiging e-mail zien (geprint of op je smartphone) en neem je pakket direct mee!

De voordelen van Click & Collect?

 • Altijd GRATIS verzending
 • Mogelijk bij alle winkels
 • Ophalen wanneer het jou uitkomt
 • Zekerheid dat je producten er zijn als je naar de winkel gaat
 • Persoonlijk advies over je bestelde producten
 • Passen en uitproberen totdat je tevreden bent

Hoe retourneer ik een Click & Collect bestelling?

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Als je een product wilt retourneren, mag dit geheel gratis binnen 14 dagen via een DHL Service Punt. In onze winkels is het helaas niet mogelijk om een product te retourneren en of te ruilen.

 1. Plak de retoursticker die op het retourformulier zit op het pakket.
 2. Doe de artikelen samen met het ingevulde retourformulier in het pakket. Zorg dat het pakketje goed afgesloten is. Kijk op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/vind-dhl-punt voor het DHL servicepunt bij jou in de buurt.
 3. Het DHL Service Punt scant de barcode van de retoursticker op het pakket en zorgt dat het pakket naar ons wordt verzonden. Aan het retourneren bij een DHL Service Punt zitten geen kosten verbonden.
 4. Bij inlevering van je pakket ontvang je een bevestiging van ontvangst. Bewaar deze goed, dit is je inleverbewijs. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging per e-mail. Het terugstorten van het geldbedrag gebeurt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen. 

Veel gestelde vragen

Ik heb geen verzendbevestiging ontvangen

Soms komt het voor dat je onze e-mail met het bericht over de verzendbevestiging niet hebt ontvangen. Meestal blijkt dan dat deze e-mail in de spam of junkmail belanden. Controleer daarom eerst of onze e-mail per ongeluk bij de spam of junkmail terecht is gekomen.

Mocht je geen verzendbevestiging hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice controleert dan de status van jouw bestelling en stuurt je de verzendbevestiging toe.

Waarom moet ik mijn telefoonnummer opgeven?

Wanneer je gebruik wilt maken van Click & Collect dien je altijd een telefoonnummer achter te laten waarop je overdag te bereiken bent. Je ontvangt geen mail wanneer je bestelling is geleverd bij de Livera winkel. De Livera medewerkster kan alleen telefonisch contact met je opnemen wanneer je bestelling is geleverd.

Betaal ik verzendkosten voor het ophalen van mijn bestelling in de winkel?

Indien je jouw bestelling in de winkel wil ophalen, versturen wij jouw bestelling gratis naar de door jou aangegeven winkel.

Wanneer ik kies voor ‘Ophalen in de winkel’ kan ik dan afrekenen in de winkel?

Je betaalt de bestelling direct online; veilig en vertrouwd. Wij versturen pas na betaling jouw bestelling naar de winkel.

Kan ik artikelen reserveren in de winkel?

Het is niet mogelijk artikelen te reserveren in de winkel. Je dient vooraf te betalen, waarna jouw bestelling wordt verzonden.

Kan ik artikelen ruilen/ retourneren in de winkel?

Nee, artikelen die in de winkel worden opgehaald, kunnen niet meer geruild en/of geretourneerd worden in de winkel.

Welke winkels van Livera doen mee aan Click & Collect?

Je kan bij alle winkels van Livera in Nederland je online bestelling laten bezorgen en ophalen.

Is je vraag hiermee beantwoord? Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen:

 • E: service@livera.nl
 • T: 085-2250375