landscape_placeholder

Draai je scherm om in portretmodus voor een betere ervaring

stores

Onze merken

Schoonheid verschijnt in vele vormen, schoonheid is wie we zijn, van binnen en van buiten. Welkom in de wereld van schoonheid. Livera is onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL).
We verkopen lingerie, nachtmode en badmode van de merken Chantelle, Passionata, Femilet en natuurlijk Livera. Elk merk heeft zijn eigen persoonlijkheid, met zijn eigen kenmerken en collecties.

Livera

Geef kleur aan je dag met Livera! Voor de mooiste lingerie, nacht en swimwear moet je bij Livera zijn. Diverse kleuren en prints, voor iedere vrouw, voor elke mood en voor iedere dag. Livera maakt het mogelijk om mooie lingerie tegen goede prijzen te bieden.

Chantelle

Ervaring, kennis en vakmanschap. Dat is wat Chantelle kenmerkt. Met meer dan 140 jaar ervaring bieden zij zeer innovatie collecties van hoge kwaliteit met hoog comfort. De innovatieve manier van denken heeft geleid tot de revolutionaire SoftStretch-collectie. Deze collectie bestaat uit bh’s, slips en ondergoed.

Femilet

Femilet staat voor vrouwelijk comfort. Ze omarmen de diversiteit van het vrouwelijke lichaam en spelen in op alle vrouwelijke vormen. Femilet biedt prachtige collecties die bestaan uit lingerie, ondergoed en lifewear.

Passionata

Passionata biedt een divers aanbod van prachtige stijlen. De kern is originele expressie met een comfortabele pasvorm. De collectie van Passionata is te herkennen doordat hij speels en kleurrijk is met een jeugdige uitstraling. Bij Passionata vind je lingerie, ondergoed en lifewear in alle stijlen voor een goede prijs, waarbij comfort erg hoog in het vaandel staat.

Anita & Rosa Faia

De collectie van Anita onderscheidt zich in functie en pasvorm. Anita voldoet luxe en comfort of speciale functies die vrouwen eisen voor hun figuur. Anita biedt zwangerschapsbh’s, voedings bh’s, baby belts en sportbh’s. Door de diverse collectie heeft Anita voor elke vrouw een geschikte bh met een hoog comfort. Rosa Faia biedt lingerie voor elk moment van de dag.

Bij Rosa Faia kun je terecht voor lingerie met een optimale pasvorm, tot en met cup H. Daarnaast biedt het merk een luxe uitstraling en de juiste ondersteuning.

Levering binnen 2 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf €65,-

Gratis retour

Verzending via Click & Collect (beperkt aantal winkels)