2de BH 50% korting

Bij aankoop van 2 BH's naar keuze krijg je 50% korting op de goedkoopste BH.

Privacy en veiligheid

We zijn graag eerlijk over wat we met jouw persoonsgegevens doen. Hieronder kun je lezen welke gegevens we van je gebruiken en waarom we dit nodig hebben. Heb je nog vragen hierover, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

General Data Protection Regulation (GDPR) per 25 mei 2018

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming, in werking. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Deze privacy verordening gaat over de ‘bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens. In essentie moet de GDPR er voor zorgen dat bedrijven de privacy rechten van de individuele consument respecteren. Hiermee is de GDPR relevant voor alle bedrijven en organisaties die persoonlijke gegevens van inwoners van de EU verzamelen, verwerken en gebruiken.

Privacy van persoonsgegevens

Wij respecteren jouw privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de GDPR. Wanneer je op onze website Livera.nl bestelt, vragen wij je om een aantal persoonsgegevens in te voeren. Omdat we ons willen houden aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan de verwerking van persoonsgegevens stelt, verwerken wij je persoonsgegevens zorgvuldig en beveiligd.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17-05-2018.

Wil je weten welke persoonsgegevens we verwerken in onze online shop? In ons cookiebeleid vind je meer informatie over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen. Daarom doorlopen wij een certificeringstraject en worden we elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan. Dit betekent dat Livera.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Livera.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 10 april 2013 en voor het laatst op 1 januari 2018.

Veiligheid

Bij Livera.nl kun je veilig winkelen. Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot onder andere je persoonsgegevens. Data wordt versleuteld verzonden en is op die manier niet meer te traceren. Een beveiligde verbinding is te herkennen aan ‘https://’ voor de URL in plaats van ‘http://’. Ook staat er een ‘slotje’ in de browser.

Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar je je persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

b. Wachtwoorden worden altijd gehasht (versleuteld) opgeslagen.

c. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

Je bestelling leveren

Wij gebruiken je gegevens om je bestelling goed te kunnen verwerken en bezorgen. Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden. We geven je gegevens ook aan anderen in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten zoals Post NL en DHL For You en ons distributiecentrum. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Je account

In je account op Livera.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je voor en achternaam, adres(sen), e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum). Op je verjaardag sturen we je een leuke verrassing per e-mail. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je deze makkelijk kan terugvinden.

Klantenservice

Je kunt ons bereiken per e-mail of via social media zoals facebook en instagram. We bewaren je e-mails, zodat we je gegevens makkelijk terug kunnen vinden en je snel te kunnen helpen.

Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stellen we samen op basis van je gegevens, zoals eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief interessanter voor je. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je afmelden in de link onder iedere nieuwsbrief.

E-mail naar aanleiding van uw aankoop

a. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken hiervan geen verzet hebt aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van je gegevens. Bovendien heb je de mogelijkheid in elke vorm van communicatie verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

b. Bij het verzamelen van je e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming hebt verleend.

Reviews

We nodigen je naar aanleiding van je aankoop per e-mail uit om een review te schrijven. Wij werken samen met een onafhankelijke review partij, genaamd Yotpo. Je mag dus alleen een review schrijven als je bij ons een aankoop hebt gedaan. Wij hechten waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid en waarderen het als de moeite neemt een review te schrijven over ons bedrijf en producten. Dit is natuurlijk niet verplicht. Circa 5 dagen na je aankoop ontvang je een e-mail met daar in een link waarop je moet klikken op de review te plaatsen. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers. Wij houden bij wie welke review schrijft.

Winacties

Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Ook meten wij zo de respons op onze acties.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kan je te allen tijde richten aan service@livera.nl.

of per post aan:

Livera B.V.
T.a.v. www.livera.nl
De Brand 27 
3823 LJ Amersfoort 
KvK : 51505932

Deze website wordt uitgegeven door Livera BV, De Brand 27, 3823 LJ - Amersfoort, Nederland - dochteronderneming van Chantelle SA, geregistreerd bij RCS CRETEIL met het nummer B 562 053 694, hoofdkantoor op 8/10 rue de Provigny, 94 234 Cachan, Frankrijk.

Staat het antwoord van je vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op.