landscape_placeholder

Draai je scherm om in portretmodus voor een betere ervaring

Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!* Het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe lievelings BH!| Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5 cadeau!*
stores

Over Livera

Livera is onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL), waar alle Chantelle en Passionata lingerie wordt ontworpen. Onze Livera producten worden ontworpen in Nederland in onze eigen ontwerpstudio in Amersfoort. Met zoveel jaren ervaring in het ontwerpen van lingerie zijn we een begrip in Nederland.

Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de winkels. Wij vinden het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.

Wij zijn er voor jou!

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange expertise kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij Livera. Bij Livera bieden we verschillende eigen merken waaronder Passionata, Chantelle en Femilet en daarnaast ook diverse bekende merken.

Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

Schoonheid verschijnt in vele vormen.
Schoonheid is wie we zijn,
Van buiten en van binnen

Reveal Beauty

Contact

Heb je een vraag, opmerking of tips/ideeën?
Stuur ons je vraag via de Live chat:
We zijn bereikbaar van: Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur / in de avond 19.00 - 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Uiteraard kan je ook je vraag stellen per e-mail of telefoon. Mail deze naar service@livera.nl of bel naar 033-2081012. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur. Voor vragen over je online bestelling of aankoop in een van onze winkels, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Contact Klantenservice
Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur
Tel: 033-2081012
Email: service@livera.nl

Voor leveranciers of niet-winkel/webshop gerelateerde vragen kan je contact opnemen met het Livera hoofdkantoor.

Contact Hoofdkantoor
Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur
Bedrijfsnaam/Ondernemingsvorm: Livera B.V.
Vestiging/Bezoekadres: De Brand 27
3823 LJ Amersfoort
Tel: 033-3034545
KvK-nummer: 51505932
Btw-nummer: NL850060692B01

Winkels van Livera Ben je op zoek naar een van onze winkels bij jou in de buurt? Deze kan je vinden via onze storelocator

Levering binnen 2 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf €65,-

Gratis retour

Verzending via Click & Collect (beperkt aantal winkels)