landscape_placeholder

Draai je scherm om in portretmodus voor een betere ervaring

25% korting op alle nachtmode van Livera en Femilet!
Alleen dit weekend:
01
dagen
:
23
uren
:
12
minuten
:
43
seconden
stores

Pers & PR

Persbericht: Miljuschka Witzenhausen en Livera verlengen samenwerking met 2 jaar

Amersfoort – Maart 2022


In maart 2021 kondigde Livera aan dat Miljuschka de nieuwe brand ambassador van Livera zou worden. Reden voor de samenwerking was de perfecte match van Miljuschka bij de brand strategy van Livera. Livera is een écht merk, voor échte vrouwen en viert échte schoonheid. Met diens Reveal Beauty strategie laat Livera zien dat vrouwen zichzelf mogen zijn, ongeacht hoe zij eruit zien en zonder zich te laten leiden door wat er op social media aan “perfecte plaatjes” verschijnt. Dat past naadloos bij het standpunt van Miljuschka die vooral een eerlijk beeld wil tonen van de vrouw. De samenwerking wordt met 2 jaar verlengd.

Kwaliteit, comfort & zelfverzekerdheid

Miljuschka heeft een zwak voor lingerie waarbij kwaliteit en comfort het belangrijkste zijn. Het afgelopen jaar zagen we al een aantal foto’s van Miljuschka in BH of bikini op haar instagram kanaal voorbij komen. Miljuschka: “Ik heb Livera en diens producten het afgelopen jaar nog beter leren kennen en ben enorm enthousiast over de kennis van de bodyfashionista’s en van de collectie. Sinds ik de goede BH maat draag ga ik een stuk zelfverzekerder door het leven. Het zit fijner en staat mooier”.

“Ik heb de nieuwe collectie van het voorjaar gezien en ben enorm enthousiast. Fijne, zachte loungepakken, prachtige lingerie en ook van de badmode word ik enorm blij. Vrolijke kleuren en prints met leuke accessoires. Ik kan niet wachten tot het zomer is en ik het kan dragen”, aldus Miljuschka.

Over Livera

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de winkels. Wij vinden het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.

Livera is dé bodyfashion speciaalzaak in Nederland. De franchise organisatie bestaat sinds 1969 en heeft ruim 100 winkels en een webshop in Nederland. De eigentijdse lingerie, bad- en nachtmode is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle vrouwen. Livera is sinds 2014 onderdeel van Chantelle Lingerie, een Frans familiebedrijf.

Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

Schoonheid verschijnt in vele vormen.
Schoonheid is wie we zijn,
Van buiten en van binnen

#Reveal Beauty

Fashion bloggers

Voor meer informatie over Livera kun je contact opnemen met Suzanne Vredevoort, Marketing & Inkoop manager.

Contact met Livera

Suzanne Vredevoort
Email: svredevoort@livera.nl

Contact met ons PR bureau

Voor vragen, beeldmateriaal of uitleen van collectie kunt u contact opnemen met:
Tjitske Verra
Email: tjitske@so-pr.com
Telefoonnummer: 020-408 18 68

Levering binnen 2 - 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf €65,-

Gratis retour

Verzending via Click & Collect (beperkt aantal winkels)