Pers & PR

Persbericht: Miljuschka Witzenhausen nieuwe gezicht van Livera

Amersfoort – 15 maart 2021

Miljuschka Witzenhausen, bekend als TV kok, presentatrice en model, wordt de nieuwe brand ambassador van Livera. Miljuschka vindt het belangrijk een eerlijk beeld te scheppen van de Nederlandse vrouw en deelt regelmatig foto’s van zichzelf op haar Instagram kanaal met de hashtag #eerlijkefoto. De samenwerking met Miljuschka past uitstekend bij de Reveal Beauty strategie van Livera. Met deze strategie laat Livera immers zien dat vrouwen zichzelf mogen zijn, ongeacht hoe zij eruit zien en zonder zich te laten leiden door wat er op social media aan perfecte plaatjes verschijnt. Miljuschka heeft naast eten een zwak voor lingerie. Belangrijk daarbij is de kwaliteit en het comfort. Zij schroomt niet om zichzelf kwetsbaar op te stellen en foto’s van zichzelf in lingerie te plaatsen op haar instagram kanaal.

Daarom is de samenwerking met Livera een logische stap. Miljuschka: “Livera biedt goede kwaliteit producten en heeft enorm veel kennis in huis als het gaat om het geven van goed en eerlijk advies. Ik was verbaasd toen ik me liet opmeten in een Livera winkel en niet de juiste maat BH bleek te dragen. Sindsdien draag ik alleen maar goed passende BH’s en ga ik een stuk zelfverzekerder door het leven. Het zit fijner en staat mooier”. Miljuschka zal Livera helpen om de collectie van het aankomende jaar aan een grote groep vrouwen te tonen. Daarbij gaat het vooral om lingerie, maar ook om bad- en nacht/loungemode. “Livera heeft ook een grote collectie badmode met allemaal prints waar ik heel blij van word, en heerlijke loungewear, waar ik praktisch in leef als ik niet aan het werk ben”, aldus Miljuschka. De samenwerking met Miljuschka helpt Livera om haar bereik te vergroten. Carolien Wenderich, marketing & communicatie manager: “Wij zijn blij dat Miljuschka zich wil binden aan Livera. Zij past perfect in onze Reveal Beauty strategie die we in 2019 hebben gelanceerd. Hiermee zeggen we dat echte schoonheid van binnen zit, en dat vrouwen vooral zichzelf mogen zijn, zonder dat ze zich daarbij moeten laten leiden door wat ze op social media zien. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de keuze voor de modellen die wij gebruiken om onze collectie te tonen.

Door de samenwerking met Miljuschka hopen we een nog grotere groep vrouwen te bereiken, want wij gunnen alle vrouwen van Nederland een goed passende BH, een leuke badmode set of comfortabele loungewear”. Miljuschka wordt door veel vrouwen als rolmodel gezien doordat ze open is over haar gewicht en zich kwetsbaar durft op te stellen. In februari 2020 plaatste ze een foto van zichzelf in bikini op haar instagram kanaal die veel bijval kreeg. Onder de foto plaatste ze berichten dat ze moe wordt van de gepolijste foto’s op social media en liet ze trots haar rolletjes zien. Ze is een voorstander van het delen van eerlijke foto’s en maakte hierover zelfs een documentaire voor Videoland. “Dit is exact wat Livera aan alle vrouwen van Nederland wil vertellen. Wees jezelf, wees trots op je lichaam, er is niks mis met een vetrolletje of striae”, aldus Wenderich, of, zoals Miljuschka het zegt: Knuffel je rondingen”.

 

Over Livera

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de winkels. Wij vinden het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange expertise kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij Livera. Bij Livera bieden we verschillende eigen merken waaronder Passionata, Chantelle en Femilet en daarnaast ook diverse bekende merken.

Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

 

Schoonheid verschijnt in vele vormen.

 Schoonheid is wie we zijn,

  Van buiten en van binnen

    #revealbeauty

 

Fashion bloggers

Ben jij een blogger of Instagrammer met passie voor mode en lingerie en lijkt het je leuk om met Livera samen te werken? Wij leren jou graag kennen! Stuur een mailtje naar pr@livera.nl om samen de mogelijkheden te bekijken.

Contact met Livera

Carolien Wenderich

Email: cwenderich@livera.nl

Telefoonnummer: 033-303 45 45

Contact met ons PR bureau

Voor vragen, beeldmateriaal of uitleen van collectie kunt u contact opnemen met:

Tjitske Verra

Email: tjitske@so-pr.com

Telefoonnummer: 020-408 18 68