Pers & PR

Collectie

Livera biedt trendy lingerie, nachtmode en badmode waarin je gezien mag worden! Naast een uitgebreid assortiment merken waaronder Chantelle, Passionata, SAPPH, Esprit en Triumph voert Livera ook haar eigen merk.

Productfotografie

De productfotografie op de webshop en in onze folders wordt verzorgd door Smit Fotostudio. Kijk voor meer informatie op www.fotosmit.nl

Persvoorlichting

Voor vragen, fotomateriaal of uitleen van collectie kunt u contact opnemen met Livera BV – (0)33-303 45 45 – jfrowijn@livera.nl of neem contact op met ons persbureau So PR via 020-4081868.

Persbericht Livera najaar 2016

Persbericht Livera najaar 2016 Mode is dood, lang leve de lifestyle. Als we Li Edelkoort mogen geloven, dan is de trend geen trend meer, maar vormt het stijlicoon de nieuwe levensstijl. Alle reden voor Livera om zich voor haar najaarscollectie 2016 te laten inspireren door de stijliconen van nu.

Lees meer

Livera nieuwe collectie

Livera: SS’16 collectie Van dag tot nacht, onder de kleding, voor op het strand of als een complete sport outfit. Livera biedt voor ieder wat wils én nieuws! Balance collectie (lingerie en nacht) Een nieuwe, stijlvolle collectie voor...

Lees meer

Livera sport collectie

Lees meer