Ontdek nu alle fashion SALE met 50% korting!

Onze winkels zijn weer open!

Pers & PR

Persbericht: Miljuschka Witzenhausen en Livera verlengen samenwerking met 2 jaar

Amersfoort – 12 januari 2022

In maart 2021 kondigde Livera aan dat Miljuschka de nieuwe brand ambassador van Livera zou worden. Reden voor de samenwerking was de perfecte match van Miljuschka bij de brand strategy van Livera. Livera is een écht merk, voor échte vrouwen en viert échte schoonheid. Met diens Reveal Beauty strategie laat Livera zien dat vrouwen zichzelf mogen zijn, ongeacht hoe zij eruit zien en zonder zich te laten leiden door wat er op social media aan “perfecte plaatjes” verschijnt. Dat past naadloos bij het standpunt van Miljuschka die vooral een eerlijk beeld wil tonen van de vrouw. De samenwerking wordt met 2 jaar verlengd.

Kwaliteit, comfort & zelfverzekerdheid

Miljuschka heeft een zwak voor lingerie waarbij kwaliteit en comfort het belangrijkste zijn. Het afgelopen jaar zagen we al een aantal foto’s van Miljuschka in BH of bikini op haar instagram kanaal voorbij komen. Miljuschka: “Ik heb Livera en diens producten het afgelopen jaar nog beter leren kennen en ben enorm enthousiast over de kennis van de bodyfashionista’s en van de collectie. Sinds ik de goede BH maat draag ga ik een stuk zelfverzekerder door het leven. Het zit fijner en staat mooier”.

“Ik heb de nieuwe collectie van het voorjaar gezien en ben enorm enthousiast. Fijne, zachte loungepakken, prachtige lingerie en ook van de badmode word ik enorm blij. Vrolijke kleuren en prints met leuke accessoires. Ik kan niet wachten tot het zomer is en ik het kan dragen”, aldus Miljuschka.

Suzanne Vredevoort, Marketing & Inkoop manager Livera: “Wij zijn blij dat we de samenwerking met Miljuschka met 2 jaar hebben verlengd. Door de samenwerking weten we een grote groep vrouwen te bereiken die we nog niet eerder bereikten. Via de social media kanalen van Miljuschka kunnen we laten zien waar Livera voor staat en laten we onze prachtige collectie zien. We gunnen iedere vrouw een goede BH, fijne loungewear en prachtige bikini en we willen dit jaar meer dan ooit laten zien dat ze daarvoor bij Livera moeten zijn”.

Over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen is TV kok, maakt kookboeken, heeft haar eigen website met recepten, schuift regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard en heeft haar eigen magazine. Ze is voorvechter van het maken van eerlijke foto’s en maakte hierover het programma #eerlijkefoto voor Videoland.

Over Livera

Livera is dé bodyfashion speciaalzaak in Nederland. De franchise organisatie bestaat sinds 1969 en heeft ruim 100 winkels en een webshop in Nederland. De eigentijdse lingerie, bad- en nachtmode is van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle vrouwen. Livera is sinds 2014 onderdeel van Chantelle Lingerie, een Frans familiebedrijf.

 

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange expertise kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij Livera. Bij Livera bieden we verschillende eigen merken waaronder Passionata, Chantelle en Femilet en daarnaast ook diverse bekende merken.

Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

 

Schoonheid verschijnt in vele vormen.

 Schoonheid is wie we zijn,

  Van buiten en van binnen

    #revealbeauty

 

Vragen over Livera

Voor meer informatie over Livera kun je contact opnemen met Suzanne Vredevoort Marketing & Inkoop manager

Email: svredevoort@livera.nl

Vragen over Miljuschka Witzenhausen

Voor vragen over Miljuschka Witzenhausen, kun je je richten tot Bibiana van den Brink

Email: bibiana@miljuschka.nl

Contact met ons PR bureau

Voor vragen, beeldmateriaal of uitleen van collectie kunt u contact opnemen met:

Tjitske Verra

Email: tjitske@so-pr.com

Telefoonnummer: 020-408 18 68