SALE | tot 50% korting

Helaas zijn onze winkels tijdelijk gesloten. Shop 24/7 online

Pers & PR

Over Livera

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de winkels. Wij vinden het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange expertise kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij Livera. Bij Livera bieden we verschillende eigen merken waaronder Passionata, Chantelle en Femilet en daarnaast ook diverse bekende merken.

Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

 

Schoonheid verschijnt in vele vormen.

 Schoonheid is wie we zijn,

  Van buiten en van binnen

    #revealbeauty

 

Persberichten

Momenteel zijn er geen recente persberichten 

Fashion bloggers

Ben jij een blogger of Instagrammer met passie voor mode en lingerie en lijkt het je leuk om met Livera samen te werken? Wij leren jou graag kennen! Stuur een mailtje naar pr@livera.nl om samen de mogelijkheden te bekijken.

Contact met Livera

Carolien Wenderich

Email: cwenderich@livera.nl

Telefoonnummer: 033-303 45 45

Contact met ons PR bureau

Voor vragen, beeldmateriaal of uitleen van collectie kunt u contact opnemen met:

Tjitske Verra

Email: tjitske@so-pr.com

Telefoonnummer: 020-408 18 68