Franchising

Over Livera

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Live life, love Livera. Dat is het motto van dé lingeriespeciaalzaak van Nederland. Met ruim 100 winkels en een online shop, is Livera al 40 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden.

Een perfecte mix van private label en bekende merken

Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nachtmode en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende merken zoals Chantelle, Passionata, Triumph en Esprit. De marges op onze merken zijn interessant door de hechte samenwerking.

Laat u verleiden door Livera

Heeft u een passie voor fashion en droomt u ervan om een eigen speciaalzaak te starten? Kies dan voor een succesvolle winkelformule en een goed rendement. Livera, de Bodyfashion winkel van Nederland, wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers.

De perfecte locatie bij u in de buurt

Binnen Nederland zijn wij op zoek naar gedreven ondernemers met een flinke dosis durf, enthousiasme en inzet. Iedere winkel van Livera heeft een exclusief verzorgingsgebied. Om er zeker van te zijn dat we de juiste panden vinden, werkt Livera samen met een gerenommeerde vastgoedadviseur die goede contacten onderhoudt met landelijk en regionaal opererende makelaars en projectontwikkelaars.

Wordt u de nieuwe Livera-ondernemer?

Met Livera combineert u het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kiest u voor Livera, dan maakt u gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen. Zo haalt u steeds het beste uit uw klanten en uit uzelf.

Zet nu de eerste stap

Spreekt onze formule u aan en wilt u ons lokale ondernemerschap versterken? Dan maken we graag kennis met u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Livera, bel naar +31 (0)33 303 45 45 of mail naar retailservice@livera.nl

Is je vraag hiermee beantwoord? Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.