Winkelen op afspraak?

Boek hier snel en eenvoudig jouw winkelbezoek (vanaf 30 min).

Franchisenemer worden

Over Livera

Livera, dé bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het midden- en hoogsegment van de bodyfashionmarkt. Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al ruim 50 jaar, sinds de oprichting in 1969, een begrip in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

Bij het 50 jarig jubileum in 2019 werd een nieuwe strategie geformuleerd: Reveal Beauty. Hiermee laten we zien dat Livera er is voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Zorgen voor vrouwen, zorgen dat zij zich thuis voelen in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

Schoonheid verschijnt in vele vormen.
Schoonheid is wie we zijn,

Van buiten en van binnen.

Reveal Beauty

In 2014 werd Livera overgenomen door Chantelle Lingerie, een Frans familiebedrijf en eigenaar van de merken Chantelle, Passionata en Femilet. Met de overname werd een nieuwe koers ingezet, met zeer goede marges en de de invoer van een uniek consignatiemodel; u betaalt alleen voor hetgeen u verkoopt.

Onze collectie

Livera heeft een wisselende collectie in lingerie-, nacht / lounge- en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label; Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het hogere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende A-merken zoals Anita en Esprit.

Laat u verleiden door Livera

Livera wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers. Heeft u een passie voor fashion en droomt u ervan om een eigen speciaalzaak te starten? Kies dan voor een succesvolle winkelformule en een goed rendement. Livera biedt een uniek verdienmodel waarbij de startende ondernemer 70% van de collectie in consignatie ontvangt en na verkoop tegen een gegarandeerde marge bij ons afrekent. Daarnaast ontzorgt Livera u op het gebied van Marketing en Inkoop. U kunt zich volledig richten op het lokaal ondernemerschap.

De perfecte locatie bij u in de buurt

Binnen Nederland zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze ondernemers met passie, enthousiasme en inzet. Iedere winkel van Livera heeft een exclusief verzorgingsgebied. Om er zeker van te zijn dat we de juiste panden vinden, werkt Livera samen met een gerenommeerde vastgoedadviseur die goede contacten onderhoudt met landelijk en regionaal opererende makelaars en projectontwikkelaars.

Wordt u de nieuwe Livera-ondernemer?

Met Livera combineert u het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kiest u voor Livera, dan maakt u gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen. Zo haalt u steeds het beste uit uw klanten en uit uzelf.

Zet nu de eerste stap

Spreekt onze formule u aan en wilt u ons lokale ondernemerschap versterken? Dan maken we graag kennis met u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Livera, bel naar +31 (0)33 303 45 45 of mail naar retailservice@livera.nl

De formule is op zoek naar:

• Een ondernemende, commerciële kandidaat die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan
• Iemand die representatief en servicegericht is
• Een kandidaat die houdt van de verkoopvloer en bij voorkeur minimaal 4 dagen meedraait
• Iemand die ervaring heeft met leidinggeven en als een motivator werkt
• Een ambitieuze kandidaat met minimaal MBO denk en werkniveau
• Een kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als naar medewerkers
• Iemand die affiniteit heeft met fashion/lingerieHeb je nog vragen? Neem contact met ons op